Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

1. Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne strani www.zivetipolno.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Zivetipolno.si je spletna stran, ki jo upravlja Društvo Živeti polno z Marijo, v nadaljevanju ponudnik. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani zivetipolno.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

2. Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

  1. Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: 1. identiteto društva (ime in sedež društva), 2. kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta. telefon), 3. bistvene značilnosti storitev, 4. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in ostale stroške, 5. način plačila 6. časovno veljavnost ponudbe 7. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; 8. pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi kontaktnimi podatki.

3. Ponudba storitev

Zaradi narave naših storitev se dogodki na spletni strani Zivetipolno.si pogosto ažurirajo in spreminjajo. Vse delavnice in programi se izvajajo pod strokovnim vodstvom, za katere se ponudnik zavezuje, da bodo ponujene storitve vedno najvišje kvalitete in v zadovoljstvo uporabnikov. Zivetipolno.si si prizadeva za natančnost in ažurnost urnikov in si pridržuje pravico do spremembe ali odpovedi programov v primeru bolezni, ali premajhnega števila prijav.

4. Načini plačila

Na spletni strani Zivetipolno.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila: DELAVNICE IN PROGRAMI • preko nakazila na TRR Društva Živeti polno z Marijo.

5. Cene

Objavljene cene veljajo za vse stranke. Davek na dodano vrednost ni obračunan v skladu s 94. členom Zakona o davku na dodano vrednost (ZDDV-1). Cene veljajo v trenutku prijave, oddaje naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila in pod zgoraj navedenimi pogoji. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh kupcu skušal ponuditi ustrezno cenovno rešitev, ki bo služila obojestranskemu zadovoljstvu.

6. Rezervacija mesta in nakup

Rezervacija mesta na delavnici, oddihu se opravi z izpolnitvijo prijavnice, ki se nahaja na spletni strani.. Z oddano prijavnico na elektronski naslov prejmete sporočilo s podrobnejšimi podatki za nakazilo preko TRR. Ko je nakazilo sprovedeno, je mesto na delavnici, oddihu zagotovljeno.

7. Pravica do odstopa od nakupa

Po nakupu je odstop možen samo v primeru pisne odpovedi najkasneje 7 dni pred začetkom dogodka/oddiha ali pa v primeru bolezni, za katero mora biti predloženo zdravniško potrdilo. V tem primeru je možno program nadomestiti v prihodnjih terminih. Denar se ne vrača. V primeru resnejših in dolgotrajnejših bolezenskih stanj se denar vrača, zmanjšan za stroške, ki so nastali zaradi odpovedi. V primeru bolezenskih stanj/smrti v družini na samem dogodku, je odpoved možna z zdravniškim dokazilom, s tem, da se udeleženec poravna ustrezen del stroškov, ki so nastali.

8. Pogoji odpovedi/odstopa pri obročnih nakazilih

Možnost odstopa od programa v primeru obročnega nakazila z vračilom vplačanega zneska je 2 tedna po plačilu. Odpoved v kasnejšem roku z vračilom vplačanega zneska je možna v primeru resnejših zdravstvenih zapletov, smrti v družini. V vseh ostalih primerih je program možno nadomestiti v prihodnjih terminih.

9. Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov strank. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, lastne raziskave in analize in ostalo potrebno komunikacijo, prav tako bodo trajno varovane osebne slike tečajnikov pridobljene na vadbah, delavnicah, programu. Izbrane slike tečajnikov bodo objavljene samo v primeru dogovora in pisnega soglasja tečajnika o njihovi objavi.

10. Komunikacija

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko e-maila mess. ali telefona posredovanega na prijavnem obrazcu samo za namene opominov, ali informacij o spremembi podatkov delavnic/ programa. Stranka lahko ponudnika kontaktira prek e-maila marijakure1@gmail.com

11. Varovanje osebnih podatkov in posredovanje informacij

Vse o politiki varovanja osebnih podatkov si preberite pod PRAVILA ZASEBNOSTI DRUŠTVA ŽIVETI POLNO Z MARIJO

12. Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti storitev, število prostih mest in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe pravočasno popraviti podatkov. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil mesto na čakalni listi. Ob sprostitvi mest ali novih terminih bo kupec takoj obveščen. V primeru zapolnjenosti mest in že izvedenega plačila bo ponudnik kupcu lahko omogočil tudi preklic naročila ali zamenjavo rezervirane storitve. Vse programe, delavnice, oddihe in nasvete, ki jih ponudnik deli na svoji spletni strani in organizira na spletu ali v živo, niso nadomestilo za ustrezno zdravniško pomoč. Če imate kakršnekoli pomisleke, bolezenska stanja, bolečine, kakršnekoli težave z zdravjem se pred udeležbo v programih in na postnih oddihih posvetujete s svojim zdravnikom ali specialistom.

13. Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo Zakon o varstvu potrošnikov (ZVPot). Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Kupec se lahko v primeru težav na ponudnika obrne ustno ali prek elektronske pošte. Postopek za oddajo pritožb je možen preko elektonske pošte ali pisno na naslov društva. Ponudnik se obvezuje, da se bo v roku sedmih delovnih dni odzval na pritožbo s predlogom poteka nadaljnje obravnave postopka. Ponudnik si prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

14. Pomembno obvestilo. obvestilo o odgovornosti

Vsi programi društva (delavnice dihanja, hladna kopanja, joga, postni oddihi ter ostali programi) z opisi na tej spletni strani nimajo namena nadomestiti medicinsko pomoč, psihološko ali drugo svetovanje in zdravljenje s strani zdravnika, psihiatra ali svetovalca z licenco. Namen srečanj, oddihov in delavnic ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovalna zdravljenja ali terapije. Pred vključitvijo na delavnice, postne oddihe in ostale programe društva se obvezano posvetujte z izbranim zdravnikom ali specialistom. Udeleženci se vseh aktivnosti društva, ki so navedeni na tej spletni strani, udeležujejo na lastno odgovornost.