O meni

Marija Kure
Joga

Sem Marija Kure...

Najprej sem hotela spoznati svet, in ko sem ga spoznavala, sem ugotovila, da me ne more zadovoljiti, da mi ne more dati tega, kar iščem in kar potrebujem.

Da me ne odžeja in ne nahrani. Zato sem to, kar sem prej iskala v svetu, pričela odkrivati v sebi.

Kot deklico so me mučila vprašanja, kako sem nastala in kako je nastal svet. In ob odgovoru, da je vse delo boga, sem spraševala, kdo pa je potem ustvaril boga. Odgovora od odraslih nisem dobila. Tudi v krščanstvu ne.

Z velikim spoštovanjem sem prebirala vse, kar je v tistih časih pisalo o jogi in meditaciji in vedela, da bo nekega dne to moja pot … Želela sem biti uspešna in otroškemu umu se je zdelo, da bom lahko uspešna samo, če bom raziskovala na tem področju.

 

Končala sem ekonomsko fakulteto, se zaposlila in potem je napočil čas za moja duhovna raziskovanja, sicer po službi …  V moje življenje so prišli ljudje, ki jih je zanimalo podobno. Naenkrat nisem bila več sama v svojem iskanju.  Druženja podobno mislečih, obiski duhovnih učiteljev, prebiranja in predavanja o mojstrih modrosti, transmisijske meditacije in notranje izkušnje so mi dale odgovor na mnoga vprašanja. Številna, ki so stvar notranje izkušnje, pa še vedno ostajajo neodgovorjena.

Po 28 letih odkrivanj nisem pametnejša, mogoče bolj skromna in hvaležna za to priložnost bivanja v tem telesu in v tem času in v predelu sveta, kjer je vsega v izobilju. Čeprav zelo boli, ko gledam, kako svet kliče po spremembi. Če bom lahko z vami podelila vsaj nekaj tega, kar sem zadnjih 28 let delala in poskušala živeti, bo moj cilj dosežen.

-Marija Kure

V kolikor imate vprašanje ali želite prejeti dodatne informacije o mojih delavnicah me kontaktirajte.

Sodelujemo z

Živi in zdravi

Povezava do spletnega mesta: https://www.zivinzdrav.si

Psihoterapija Odnos

Povezava do spletnega mesta: https://odnos.org

Prijavite se na brezplačne e-novice in bodite obveščeni o novostih in dogodkih