DELAVNICA PRIPRAVE POLNOVREDNIH RASTLINSKIH JEDI

Rastlinska prehrana ne samo, da je bolj zdrava za organizem in planet, je tudi izjemno okusna in raznolika.

Vsebuje obilo vitaminov, mineralov, vlaknin, antioksidantov in drugih hranil, ki so ključna za zdravje in ki preprečujejo kronične bolezni, kot so srčno žilne bolezni, rak, diabetes in avtoimune bolezni.

Polnovredna rastlinska hrana uravnava tudi telesno težo.

Zdravje je namreč dobrina, ki se je ne da kupiti, lahko pa z vsakodnevnimi odločitvami prispevamo k temu, da smo bolj zdravi in se počutimo bolje v svojem telesu 🥰😇🤗.

Rastlinska prehrana omogoča izjemno raznolikost okusov in jedilnikov, kar spodbuja kreativnost in veselje pri kuhanju in spoznavanje novih jedi.

Polnovredna rastlinska prehrana za zdravo telesno težo, zdravo srce in ožilje, za uravnoteženje sladkorja v krvi, izboljšanje holesterola ter več energije in zdravja.

Na delavnici bomo pripravljali kuhane in presne jedi in govorili, zakaj je prehranjevanje z rastlinsko hrano bolj zdravo od prehranjevanja z mesom, mesnimi izdelki, mlekom in mlečnimi izdelki.

Pripravljali bomo okusne jedi brez živalskih beljakovin, brez mleka, mlečnih izdelkov, jajc, brez glutena in brez sladkorja.

Govorili bomo, kaj je polnovredna rastlinska prehrana in v čem se le-ta razlikuje od nepolnovredne rastlinske prehrane ter od prehranjevanja z živalskimi beljakovinami.

Govorili bomo kaj so vlaknine, zakaj so pomembne, kaj so antioksidanti in zakaj jih telo potrebuje.

Izvedeli boste kako nadomestiti jajca in kaj uporabljati namesto žitaric, ki vsebujejo gluten.

Izvedeli boste kaj uporabljati namesto sladkorja.

 

Kaj bomo pripravili:

jutranji pozdrav iz kuhinje,

zelenjavno enolončnico,

zelenjavne zrezke,

solato iz kvinoje in radiča,

zelenjavni namaz,

sladica brez sladkorja,

namaz za domov.

Dobite knjižico z recepti in film delavnice.

Kliknite tukaj za ogled predstavitvenega videoposnetka.

LOKACIJA

Maribor

DATUM IN URA

Termini so v pripravi

KAJ POTREBUJETE

Dobro voljo

Želite podariti darilni bon svojim bližnjim, prijateljem, znancem? Oglejte si ponudbo darilnih bonov in razveselite svoje bližnje. Za ogled darilnih bonov kliknite tukaj.

CENA: 85€ (6-urna delavnica). 40€ je akontacija, ki se plača ob prijavi in se ne vrača.

O MENI:

​sem Marija Kure. Odstiram misterij, ki se mu reče Življenje.

​Vabim tudi vas na popotovanje vase, na odkrivanje lastnih globin, biserov in potencialov stvarnika, notranje harmonije in polnosti življenja.

Vabim na pot v svet zdravja in dobrega počutja, nas in planeta, kjer dihanje postane meditacija, hladno kopanje priložnost za preporod, postenje ob sokovih čiščenje duha in telesa, joga povezava z notranjim, kuhanje polnovredne rastlinske hrane umetnost zdravja in okusa, in meditacija pot do notranjega Miru in Resnice, ki se imenuje Ljubezen.

Prijava na dogodek