DELAVNICA DIHANJA IN KOPANJA V HLADNIH VODAH

DIHANJE JE DEL ŽIVLJENJA. LJUDJE IMAMO V SEBI MOČ ALKIMIJE

Premagamo lahko bolezni, izboljšamo svoje zdravje in počutje. Zavestno lahko nadzorujemo svoje dihanje, čustvene odzive, duševno zdravje in svoje telo. Preko dihanja lahko vplivamo na avtonomni živčni sistem, na izločanje hormonov in na naša čustvena stanja.

DOBRO POČUTJE JE SAMO NEKAJ VDIHOV IN IZDIHOV VSTRAN

Kopanje v hladnih vodah, najbolje v izvirskih, v kombinaciji z dihanjem, izjemno dobro vpliva na naše razpoloženje, zdravje in počutje ter bolj sproščeno dihanje. Prežene nejevoljo, depresijo, slabo razpoloženje in počutje.

Hladna voda dobesedno poživi in prebudi naše ožilje, naš zaspan in speč organizem. Požene kri po žilah in poživi vsako celico. Ko pridemo iz hladne vode, smo dobesedno kot prerojeni.

POT IZ LASTNIH OMEJITEV JE V NAŠEM UMU

Pri hladnem kopanju v kombinaciji z dihalnimi vajami gre za mnogo več kot za izjemno pozitivne učinke na počutje in razpoloženje, ožilje, srce, razna vnetja, imunski, endokrini sistem.

Gre za izkustvo, da smo, če se odločimo in smo pri izvajanju redni, sposobni uravnavati ne samo naša čustvena stanja in stres ampak tudi avtonomne procese v našem telesu.

PREPRIČANJE, DA NE ZMOREMO, LAHKO SPREMENIMO

Um je lahko močnejši od katerekoli zahtevne situacije, tudi od ledene vode…. V ogrevanem okolju in toplih oblačilih smo izgubili povezavo s to močjo.

Ko izkoristimo to moč, ko spremenimo prepričanja iz »ne gre« v »da, zmoremo«, prevzamemo nadzor nad svojim telesom in življenjem.

Doživimo razcvet s preseganjem omejenosti in prebudimo speče potenciale svojega organizma v veličastnosti, kot ga je ustvarila narava.

LOKACIJA

Maribor

DATUM IN URA

Termini bodo objavljeni naknadno

KAJ POTREBUJETE

Podlogo, odejo, udobna in topla oblačila, kopalke in brisačo.

DELAVNICA DIHANJA IN KOPANJA V HLADNIH VODAH JE NA LASTNO ODGOVORNOST.  ZA OBISK DELAVNICE SE POSVETUJTE Z OSEBNIM ZDRAVNIKOM!

 

KORISTI ZAVESTNEGA DIHANJA V KOMBINACIJI S HLADNIM KOPANJEM

· krepitev imunskega sistema,

· vzpostavitev hormonskega ravnovesja,

· krepitev srčno žilnega sistema,

· večjo odpornost na stres,

· zmanjševanju simptomov depresije in tesnobe,

· izboljšanje duševne in telesne zmogljivosti,

· hladna voda deluje protivnetno in protibolečinsko,

· ugodno vpliva na krvni obtok,

· pozitivno vpliva na zdravje in kakovost kože

· krepitev moči, volje, samozavesti

· poglabljanje vase in odkrivanje spečih potencialov

· duhovno prebujanje

CENA: 120€. 50€ znaša akontacija, ki se plača ob prijavi in se ne vrača.

Plačilo najmanj dva dni pred delavnico.

Cena štiri urne delavnice vključuje:

· pohod do mesta kopanja

· delavnico dihanja z vajami dihanja

· kopanje v hladni vodi

· video in fotografije

O MENI:

​sem Marija Kure. Odstiram misterij, ki se mu reče Življenje.

​Vabim tudi vas na popotovanje vase, na odkrivanje lastnih globin, biserov in potencialov stvarnika, notranje harmonije in polnosti življenja.

Vabim na pot v svet zdravja in dobrega počutja, nas in planeta, kjer dihanje postane meditacija, hladno kopanje priložnost za preporod, postenje ob sokovih čiščenje duha in telesa, joga povezava z notranjim, kuhanje polnovredne rastlinske hrane umetnost zdravja in okusa, in meditacija pot do notranjega Miru in Resnice, ki se imenuje Ljubezen.

Prijava na dogodek